4H3M Pakej Percutian Nha Trang Beach

Tarikan Pakej:

 • Lihat bandar persisiran pantai yang kecil di Nha Trang dan nikmati kebudayaan dan makanan tempatan.
 • Kagumi pelbagai jenis kehidupan dan pameran marin di Akuarium Tri Nguyen (Tri Nguyen Aquarium) yang juga berfungsi sebagai sebuah muzium.
 • Berjemur atau hanya bermandi-manda di persisiran Pantai Tranh (Tranh Beach) yang indah di Pulau Mot (Mot Island), iaitu salah satu pulau terindah di Nha Trang dengan pantai pasir putihnya dan air lautnya yang jernih.
 • Dapatkan peluang menangkap gambar berlatarkan pemandangan bukit di pagoda terbesar Nha Trang, iaitu Pagoda Long Son yang terletak di atas Bukit Trai Thuy (Trai Thuy Hill).
 • Pelajari tentang sejarah dan kagumi keajaiban Menara Ponagar Cham (Ponagar Cham Tower) yang mempunyai sejarah dari tamadun Cham yang sudah wujud dari abad ke-7 ke abad ke-12, dengan pemandangan dan bunyi-bunyian untuk mempelajari budaya keagamaan di Nha Trang.
 • Bersantai di Vinpearl Land, taman tema Nha Trang yang unik dengan kombinasi taman air dan kering untuk keseronokan sepanjang hari sehingga waktu malam.

Jadual Perjalanan:

Waktu Vietnam

Hari Pertama:

Selamat datang ke Nha Trang! Pemandu kita yang mesra akan menjemput anda dari Lapangan Terbang Cam Ranh dan anda akan mendaftar masuk ke hotel anda di pusat bandar Nha Trang. Anda akan makan malam di restoran tempatan, dan mempunyai sedikit masa lapang untuk berjalan-jalan di sekitar bandar selepas waktu malam dan pulang ke hotel anda di Nha Trang.

Pelan Makan: Makan Malam


Hari Kedua:

Selepas bersarapan, pemandu anda akan menjemput anda dan kita akan melawat salah satu pulau di Nha Trang. Hentian pertama ialah Akuarium Tri Nguyen (Tri Nguyen Aquarium) di Mukim Khanh Hoa (Khanh Hoa Province). Akuarium ini, yang juga berfungsi sebagai sebuah muzium mempunyai struktur sebuah kapal berlayar yang cukup comel untuk dijadikan latar ketika menangkap gambar. Terdapat banyak pameran yang mempamerkan pelbagai makhluk laut di akuarium ini, seperti ikan laut yang berwarna-warni, kerang, sotong dan ikan pari dan ikan jerung. Penyu yang mempunyai berat lebih daripada 100 kilogram dan mutiara yang mempunyai pelbagai bentuk dan saiz juga boleh dilihat di sini.

Tri Nguyen Aquarium

Kemudian, anda akan melihat ciri-ciri yang unik di Coral Bay Sanctuary yang merupakan satu lagi destinasi tepi pantai yang indah untuk pencinta laut, dan meneruskan perjalanan ke Pulau Mot  (Mot Island) di mana makan tengah hari akan dihidangkan. Selepas makan tengah hari, Pulau Mot (Mot Island) akan memberikan pemandangan laut yang hebat di Pantai Tranh (Tranh Beach), di mana anda boleh berjalan-jalan sahaja di sepanjang pantai yang berpasir putih ataupun bermandi-manda di dalam laut.

Mot Island

Apabila matahari terbenam, anda akan ke pelabuhan dan pulang ke hotel anda, di mana akan terdapat sedikit masa lapang pada waktu malam. Makan malam akan disediakan, dan pulang ke hotel anda di Nha Trang.

Pelan Makan: Sarapan Pagi, Makan Tengah Hari, Makan Malam


Hari Ketiga:

Selepas sarapan anda, pemandu anda akan menjemput anda dari hotel anda untuk melawat pagoda yang terbesar di Nha Trang, iaitu Pagoda Long Son (Long Son Pagoda) yang tersergam indah di atas Bukit Trai Thuy (Trai Thuy Hill), yang asalnya dibina pada lewat abad ke-19 tetapi diubah suai pada tahun 1940. Pagoda atas bukit yang indah ini merupakan tempat yang hebat untuk menangkap gambar dengan strukturnya yang bersejarah dan berlatarkan keindahan pemandangan bukit dan yang paling penting, patung Buddhanya yang begitu besar sehingga ia boleh dilihat di mana-mana sahaja di bandar ini.

Long Son Pagoda

Selepas Pagoda Long Son (Long Son Pagoda), teruskan perjalanan ke Menara Ponagar Cham (Ponagar Cham Tower), yang dibina oleh tamadun Cham hampir seribu tahun dahulu untuk memberi penghormatan kepada Yang I Nu Ponagar atau dikenali sebagai “ibu Kerajaan”. Bagi orang tempatan, tempat ini popular sebagai tempat beribadat sementara bagi pelancong, tempat ini tempat bersejarah hebat di Nha Trang yang penuh dengan seni bina dan warna-warna yang mengagumkan. Sememangnya ia tidak boleh dilepaskan kerana nilai sejarahnya dan peluang menangkap gambar di tapak-tapaknya yang cantik, sementara colok-colok yang dinyalakan di sini menghasilkan aroma yang harum. Selepas melawat menara ini, kita akan pergi makan tengah hari di sebuah restoran tempatan.

Ponagar Cham  Tower

Pada waktu petang, kita akan meneruskan perjalanan ke Vinpearl Land (tidak termasuk tiket). Di sini, anda akan berpeluang menaiki kereta kabel terpanjang dunia yang merentasi seluruh Nha Trang dan mengambil masa kira-kira 10 minit untuk tiba di taman. Berseronok dan bermain-main dengan semua aktiviti dan tunggangan yang menyeronokkan di Vinpearl Land seperti roller coaster, karousel, kereta bumper, filem 4D dan malah ada sebuah taman air yang dibuka di tapak ini, yang berserta dengan muzik air terjun pada waktu malam.

Vinpearl Land

Makan malam akan disediakan, dan kita akan pulang ke hotel anda di Nha Trang.

Pelan Makan: Sarapan Pagi, Makan Tengah Hari, Makan Malam


Hari Keempat:

Selepas bersarapan di hotel, anda akan pergi ke lapangan terbang melalui pengangkutan lapangan terbang. Ucapkan selamat tinggal kepada Nha Trang dengan kenangan indah.

Pelan Makan: Sarapan Pagi


Pakej Termasuk:

 • 3 malam penginapan
 • Sarapan pagi, makan tengahari dan makan malam seperti yang dinyatakan dalam jadual perjalanan
 • Perjalanan & penghantaran seperti jadual perjalanan
 • Perkhidmatan tour guide berbahasa Inggeris
 • Yuran masuk yang dinyatakan dalam jadual perjalanan
 • 2 botol air mineral setiap pelangcon semasa perjalanan

Pakej Tidak Termasuk:

 • Tiket penerbangan ke Nha Trang, Vietnam
 • Insuran Pelancongan (sangat dicadangkan membeli)
 • Tiket masuk Vinpearl Land
 • Perbelanjaan peribadi
 • Panduan untuk pemandu dan tour guide: USD 2/Panduan/Hari, USD 1/Pemandu/Hari
  • Membayar terus kepada pemandu dan tour guide (Pembatasan wajib)
 • Mana-mana tiket perkhidmatan/cukai/masuk lain yang tidak dinyatakan dalam seksyen Termasuk

Nota:

 • Jadual perjalanan dan isi kandungan pakej mungkin akan ditukar pada saat terakhir bergantung kepada keadaan cuaca dan faktor lain.
 • Aktiviti yang dinyatakan disediakan secara percuma, tiada bayaran balik akan dibuat untuk pembatalan aktiviti disebabkan oleh cuaca atau isu operasi.
 • Holidaygogogo mempunyai hak untuk menukar ke hotel lain di kelas yang sama jika hotel yang dinyatakan di bawah tidak tersedia semasa tarikh perjalanan.
 • Tiada perubahan susunan bilik dibenarkan selepas bayaran penuh dibuat.
 • Kanak-kanak berumur 10 tahun ke atas (ikut tahun lahir) adalah layak sebagai kadar dewasa.
 • Kanak-kanak berumur 3 hingga 10 tahun (ikut tahun lahir) adalah layak untuk kadar kanak-kanak (85% daripada harga dewasa), berkongsi katil dengan ibu bapa.
 • Kanak-kanak berumur di bawah 2 tahun (ikut tahun lahir) adalah percuma dan berkongsi katil dengan ibu bapa. Sebarang bayaran akan dibayar oleh pelanggan.
 • Terma dan syarat lain untuk tempahan.
 • Harga pakej termasuk cukai yang berkaitan.

Harga Tour: RM (seorang)

Harga Promosi

Validity: 14 Nov 2019 – 31 Dec 2020

Harga Pakej kira mengikut seorang

Hotel Group Size
2 Person 3-4 Person 5-9 Person 10-15 Person
Deluxe 3 Stars 1,280 1,105 920 840
Deluxe 4 Stars 1,425 1,250 1,065 985
Luxury 5 Stars 1,835 1,670 1,480 1,395

Browse More Resort Photos:
Nha Trang Hotel:
Deluxe 3 Stars: Edele Hotel (3*)
Deluxe 4 Stars: Isena Hotel (4*)
Luxury 5 Stars: Havana Hotel (5*)


WhatsApp kami dan dapatkan maklumat yang selanjutnya:

Sila WhatsApp kami dengan Butang WhatsApp.

Hubungi kami melalui telefon:

+6016-3796385

+6010-2216385

Boleh juga isikan borang ini:

Pakej Percutian Vietnam Yang Berkaitan:

Updated: 06 Dec 2019

Ulasan/Komen Pelanggan untuk Pakej Percutian Vietnam 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

HolidayGoGoGo
Average rating:  
 0 reviews

By Chris / Bbp_keymaster

Follow chris
on Dec 06, 2019