Promosi atas talian terkini untuk 4h3m Singamata Reef Resort Pakej Honeymoon, jimat lebih banyak apabila anda menempah dengan Holidaygogogo! Hubungi kami hari ini untuk maklumat lanjut!
Tarikan Pakej
- Menginap di salah satu resort terkenal – Singamata Reef Resort
- Terumbu karang yang indah hanya beberapa meter dari pantai
- Terokai pasir putih dan air pirus
- nikmati makan malam lilin romantis dengan pasangan anda
Jadual Perjalanan:
Hari 1
Selamat datang ke Singamata Reef Resort, Sabah. Singamata Reef Resort adalah salah satu resort terkenal yang dikelilingi dengan air jernih yang cetek dan karang yang indah. Terletak dengan baik berhampiran Taman Laut Tung Sakarang, harta tanah yang berpatutan ini adalah tempat percutian yang tenang dari Semporna dengan akses mudah ke pulau-pulau berdekatan untuk Scuba diving dan snorkeling. Tempat ini adalah tempat yang ideal untuk Scuba diving, snorkeling dan tempat yang tenang untuk bersantai dari tekanan kehidupan seharian. Di sini terdapat restoran yang menyajikan masakan tempatan, Cina, dan barat juga makanan laut segar yang lazat. Bot bertolak ke resort Singamata. Setelah sampai, makan tengah hari yang enak di resort. Luangkan masa lapang untuk berjalan-jalan di resort untuk menikmati pemandangan yang indah dan menawan atau anda mungkin mengalami Snorkeling dan scuba diving. Makan malam di resort.
1030 – Tunggu di Seafest jeti
1100 – Bot bertolak ke resort Singamata
1230 – Makan tengah hari di resort
Bersantai sendiri
1830 – Makan malam di resort
Pelan Makanan: Makan Tengah Hari, Makan Malam
Hari 2
Sarapan di resort. Luangkan masa lapang untuk berjalan-jalan di resort untuk menikmati pemandangan yang indah dan menawan atau anda mungkin mengalami aktiviti air Singamata (perbelanjaan sendiri) seperti Snorkeling dan scuba diving di kepulauan Semporna termasuk Pulau Mataking, pulau Pom Pom, boheydulang, Maiga, bodgaya, Mantabuan, Sebangkat, Sibuan, Selakan dan Tetagan. Singamata mempunyai pelbagai kursus scuba diving. Anda boleh mencuba snorkeling dan scuba diving di Laut Celebas. Makan Tengah hari di resort. Nikmati makan malam lilin romantis dan suasana meja yang hias, disajikan dengan rill chicken chop, Bolognese spaghetti, French fries, coleslaw, mushroom soup, juices and desserts untuk 2 orang.
0700 – Sarapan di resort
Bersantai sendiri
1230 – Makan tengah hari di resort
Bersantai sendiri
1830 – Makan malam lilin
Pelan Makanan: Sarapan, Makan Tengah Hari, Makan Malam
Hari 3
Sarapan di resort dan luangkan masa lapang untuk berjalan-jalan di sekitar resort untuk menikmati pemandangan yang indah. Makan tengah hari dan makan malam di resort.
0700 – Sarapan di resort
Bersantai sendiri
1230 – Makan tengah hari di resort
Bersantai sendiri
1830 – Makan malam resort
Pelan Makanan: Sarapan, Makan Tengah Hari, Makan Malam
Hari 4
Sarapan disajikan di resort. Luangkan masa lapang sendiri dan bersiaplah untuk daftar keluar resort pada jam 1000. Bertolak dari Resort untuk menaiki bot 1030 ke Semporna jeti.
0700 – Sarapan
1000 – Daftar keluar dari bilik
1030 – Menaiki bot ke Semporna jeti
Pelan Makanan: Sarapan
Termasuk:
- 3 Malam penginapan di Singamata Reef resort
- 2 hala Penghantaran bot dari Jeti Semporna ke resort
- 3 Sarapan, 3 Makan Tengah Hari, 2 Makan Malam dan 1 romantis Makan Malam Lilin (makanan western)
- Deco bilik semasa daftar masuk
Tidak Termasuk:
- Tiket penerbangan
- Bayaran Semporna jeti
- Peralatan snorkeling + sewa jaket keselamata
- Travel insurance (Sangat digalakkan)
- SST (jika berkenaan)
- Lain lain perbelanjaan yang tidak tertera dalam sesi "Termasuk"
Perkara Penting:
- Jadual perjalanan dan isi kandungan pakej mungkin akan ditukar pada saat terakhir bergantung kepada keadaan cuaca dan faktor lain.
- Aktiviti yang disediakan (jika termasuk) dalam pakej adalah percuma, tidak ada pemulangan fi pakej jika aktiviti dibatalkan.
- Terma dan syarat lain untuk tempahan.
- Gambar yang tertera dalam laman web holidaygogogo adalah untuk rujukan sahaja, reka bentuk/hiasan/susun atur mungkin akan berbeza benbanding dengan unit sebenar.
- Daftar masuk: 1400
- Daftar keluar:1 200
- Jadual boat penghantaran
– Dari Jeti Semporna ke resort – 0800 / 1100 / 1400 (Tanpa makan tengah hari)
– Dari resort ke Jeti Semporna – 0730 / 1030
Harga:
Harga dikira mengikut bilangan peserta
Langkah 2: Pilih Bilangan Pengunjung (Sebilik)
Sila masukkan jumlah dewasa/kanak2 DALAM 1 BILIK.
dewasa
kanak kanak
Sila cuba tarikh lain
Sila cuba bilangan pengunjung yang berlainan
Harga yang tertera adalah untuk tujuan penganggaran sahaja, sila chat dengan kami untuk harga yang terperinci.
Whatsapp:
Sila WhatsApp kami dengan Butang WhatsApp.
Borang Pertanyaan:
Pakej Berkaitan:
Ulasan:
Submit your review | |