
- (2025 Promo) 3H2M Pakej Muslim Jelajah Phuket & Kepulauan Phi Phi
- 205 reviews
-
From RM1,095
Promosi atas talian terkini untuk 3h2m Pakej Lawatan Pulau Similan Phuket, jimat lebih banyak apabila anda menempah dengan Holidaygogogo! Hubungi kami hari ini untuk maklumat lanjut!
Setibanya di Lapangan Terbang Phuket, anda akan disambut oleh pemandu pelancong tempatan dan akan dibawa ke hotel untuk mendaftar masuk. Selepas itu, anda bebas untuk bersantai dan menikmati suasana. Anda boleh memilih untuk meneroka Pasar Malam Patong yang meriah atau Pasar Malam Bangla yang terkenal dengan hiburan dan kedai-kedai menarik. Setelah menikmati malam, pulang ke hotel untuk berehat dan mengisi tenaga untuk aktiviti esok.
Pelan Makanan: N/A
Mulakan hari anda dengan sarapan di hotel sebelum berangkat ke jeti untuk menaiki bot laju menuju Pulau Similan. Lawatan dimulakan dengan melawat Sail Rock Landmark yang menawarkan pemandangan menakjubkan, diikuti dengan aktiviti snorkeling di Pulau Ba Ngu dan Pulau Payu, yang terkenal dengan air jernih serta terumbu karang yang indah. Makan tengah hari disediakan di Pulau Miang, di mana anda boleh menikmati hidangan sambil bersantai di pantai yang damai. Selepas itu, perjalanan pulang ke jeti diteruskan sebelum kembali ke hotel untuk berehat dan menikmati suasana petang.
Pelan Makanan: Sarapan, Makan Tengah Hari
Pagi dimulakan dengan sarapan di hotel dan daftar keluar sebelum bergerak ke Lapangan Terbang Antarabangsa Phuket. Setibanya di sana, daftar masuk penerbangan anda untuk perjalanan pulang. Setelah itu, naik penerbangan dan nikmati perjalanan pulang. Dengan itu, lawatan anda berakhir dengan kenangan yang indah.
Pelan Makanan: Sarapan
Harga pakej dikira ikut kepala
Tempoh perjalanan: 15 Disember 2024 – 31 Oktober 2025
Journey Hub Patong (Deluxe) | ||||
DATES (2025) | 2-3 | 4-6 | 7-9 | SGL SUPP |
1 Mar – 31 Mar | RM 945 | RM 875 | RM 840 | RM 370 |
1 Apr -12 Apr | RM 880 | RM 810 | RM 770 | RM 305 |
22 Apr – 2 Oct | ||||
8 Oct – 31 Oct | ||||
13 Apr – 21 Apr | RM 930 | RM 860 | RM 825 | RM 355 |
3 Oct – 7 Oct | ||||
Extra Bed | RM 885 | RM 815 | RM 775 | – |
Child with bed | RM 840 | RM 775 | RM 735 | – |
Child no bed | RM 610 | RM 545 | RM 505 | – |
Remarks:
|
Sila tekan butang whatsapp/email di sebelah kanan untuk pertanyaan
EXCELLENT Based on 773 reviews Oshio Shida2025-06-24Trustindex verifies that the original source of the review is Google. With Holidagogo's excellent service esp Mr Simon made my family's vacation smooth, interesting and very memorable. Keep up the excellence and look foward Klook@Holidaygogo again. Miki2025-06-20Trustindex verifies that the original source of the review is Google. The experience with Holidaygogogo Tour was great. Simon was very good service and helpful. Thanks to Simon's help, our 3D2N trip to Redang Island went very smoothly.Recommended👍🏻👍🏻 CHAN SOOK WAN2025-06-20Trustindex verifies that the original source of the review is Google. Pulau Redang Trip-Soo 服务很好, Alvin 司机师傅 驾驶技术一流 放心 。下次包车一定找回你们 Vivien Ong2025-06-19Trustindex verifies that the original source of the review is Google. It's my second time booking with Holidaygogogo, first was Ian, and this year was assisted by Soo. Both of them were helpful and friendly, the entire booking process were smooth, and I can always get the needed information from them hassle free. Thank you again! Derek Lin2025-06-17Trustindex verifies that the original source of the review is Google. One of the best resort experience i have been in, service was great, if you would like to go on a trip, holidaygogogo tours is a great choice for you. Highly recommend
Read more - Google Review | Facebook Review
Submit your review | |
1 2 3 4 5 | |
Submit Cancel |
Founded in 2013, Holidaygogogo Tours Sdn Bhd offers a diverse range of local and international tourism products.
No 47, Jln Setia Gemilang BG U13/BG, Setia Alam, 40170 Shah Alam, Selangor.
Founded in 2013, Holidaygogogo Tours Sdn Bhd offers a diverse range of local and international tourism products.