fbpx
A Famosa Water Theme Park
A'Famosa Front view
Big Big Ice Cream Slide Top View
A Famosa Water Theme Park 1
Big Big Ice Cream
A'Famosa Water Theme Park
A Famosa Safari Wonderland
Elephant Feeding at Safari Wonderland
A'Famosa Safari Wonderland
A'Famosa Resort Hall
Condo Family Room Studio Room
Condo 2 Room Twin Bed
Condo 3 Room Bedroom
Villa 4 Room Standard Queen Bed
Villa 4 Room Superior Room
previous arrow
next arrow
 
Shadow
52 reviews
  From RM385 - RM625

  中文 | ENG


  Promosi atas talian terkini untuk Pakej Pelancongan 3h2m Kuantan & Sungai Lembing, jimat lebih banyak apabila anda menempah dengan Holidaygogogo! Hubungi kami hari ini untuk maklumat lanjut!

   

  Tarikan Pakej


  Jadual Perjalanan:


  Hari 1

  Selamat datang ke Kuantan! Hari anda bermula dengan kedatangan ke hotel pada jam 2 petang untuk daftar masuk, diikuti oleh waktu bebas untuk bersantai. Pada jam 4:30 petang, persiapkan diri untuk Kuantan River Cruise selama 1.5 jam, yang memaparkan kecantikan sungai dan bandar. Nikmati matahari terbenam di Teluk Cempadak sekitar jam 6:30 petang, tempat pantai keemasan dan air jernih menanti untuk dinikmati.

  Pada jam 7:30 malam, sertailah kami ke restoran tempatan untuk makan malam lazat (tanggungan sendiri). Selepas makan malam, pada jam 8:30 malam, kembali ke hotel untuk bermalam dan bersedia untuk pengembaraan seterusnya di Kuantan. Pengalaman penuh warna dan kenangan yang tak terlupakan menanti anda!

  Ringkasan Perjalanan:

  Pelan Makanan: Tanggungan Sendiri

  photos here

  Hari 2

  Mula pagi anda pada jam 5 dengan perjalanan menarik ke Sungai Lembing, menikmati matahari terbit indah di Bukit Panorama dan melihat lautan awan yang memukau. Kemudian, sambung petualangan anda ke air terjun Rainbow yang memukau, memberikan anda waktu sejam untuk menikmati keindahan alam semula jadi. Terokai sejarah tempatan di Muzium Sungai Lembing yang menawarkan gambaran mengenai warisan yang kaya di kawasan ini.

  Setelah pagi yang mendalam, nikmati sarapan pagi di kedai makan tempatan di Sungai Lembing (tanggungan sendiri). Kemudian, sambung perjalanan ke Gua Charas, sebuah kuil gua batu kapur yang menggabungkan budaya dan keindahan alam semula jadi yang memukau. Kembali ke Kuantan dan terokai Pantai Black Stone yang unik dengan pasir berwarna gelap yang menonjol dan menarik.

  Rehat sebentar dengan makan tengah hari yang enak di restoran tempatan berdekatan (tanggungan sendiri) sebelum pulang ke hotel pada jam 3 petang. Luangkan masa untuk berehat dan bersantai, merenung pengembaraan hari itu, dan bersedia untuk lebih pengembaraan menarik di Kuantan

  Ringkasan Perjalanan:

  Pelan Makanan: Tanggungan Sendiri

  photos here

  Hari 3

  Berikan tenaga untuk hari ini dengan memulakan hari anda dengan sarapan pagi yang lazat di hotel. Selepas menikmati hidangan pagi yang lazat, tiba masanya untuk daftar keluar dan memulakan pengembaraan anda.

  Pada pukul 9 pagi, mulakan perjalanan ke Zoo Teruntum, di mana anda akan berpeluang untuk dekat dengan pelbagai haiwan yang menarik, menjadikannya pengembaraan yang menarik untuk pencinta alam dari segala usia. Menjelang jam 11 pagi, tiba masanya untuk beralih ke hentian seterusnya iaitu Keropok Lekor CM 115 yang terkenal. Manjakan selera anda dalam lawatan ke permata tempatan ini, yang terkenal dengan keropok lekor yang rangup dan lazat, snek ikan tradisional Malaysia. Nikmati rasanya dan mungkin untuk dibawa pulang ke rumah sebagai cenderahati yang lazat.

  Selepas pengalaman makanan yang memuaskan, pada jam 12:30 tengah hari, kami akan menghantar anda kembali ke tempat pertemuan di hotel, mengakhiri pengembaraan ini. Renungkan pertemuan dan cita rasa yang menarik pada hari itu dan hargai kenangan semasa anda menerokai tawaran menarik di Kuantan.

  Ringkasan Perjalanan:

  Pelan Makanan: Sarapan

  photos here

  Termasuk:


  Tidak Termasuk:


  Note Penting:


  Harga:

  Harga dikira mengikut bilangan peserta

  Sila klik butang WhatsApp atau hantar emel kepada kami untuk pertanyaan mengenai harga terbaik.

  Pertanyaan:

  Sila tekan butang whatsapp/email di sebelah kanan untuk pertanyaan


  Pakej Berkaitan:


  Ulasan:

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  HolidayGoGoGo
  Average rating:  
   0 reviews

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *