fbpx

(2024 Promo) Pakej Day Tour Kiulu Sungai Whitewater Rafting

Kiulu whiter water rafting
Kiulu River
Borneo
Kiulu whiter water rafting
Kiulu River
Borneo
previous arrow
next arrow
 
Shadow
From

RM250

CN | EN

Promosi atas talian terkini untuk Pakej Lawatan Sungai Kiulu Whitewater Rafting, jimat lebih banyak apabila anda menempah dengan Holidaygogogo! Hubungi kami hari ini untuk maklumat lanjut!

Tarikan Pakej:

 • Mula perjalanan yang mendebarkan di Sungai Kiulu, dikelilingi oleh hijauan dan pemandangan menarik sambil diikuti pengembaraan mengujakan.
 • Rasai pengalaman mendebarkan melalui aktiviti whitewater rafting. Melewati jeram-jeram yang mencabar, pengalaman ini tidak hanya memberikan pengembaraan dan keseronokan, tetapi juga membolehkan pelancong untuk merasai keindahan alam liar yang mengagumkan.

Jadual Perjalanan:

Hari 1

Pagi yang mendebarkan bermula pada pukul 9:00 dengan berkumpul di lobi hotel, di mana para pelancong akan dijemput dan bersiap untuk perjalanan menuju Sungai Kiulu yang memukau. Dalam perjalanan selama 1 jam 30 minit ini, mereka akan menikmati pemandangan indah Sabah.

Setibanya pada pukul 10:30 pagi di Sungai Kiulu, pelancong akan disambut dengan sesi persiapan yang menyeluruh, termasuk taklimat keselamatan yang penting dan tanda borang liabiliti untuk memudahkan urusan. Pukul 11:00 pagi, pengembaraan water rafting dimulai, membawa pelancong melewati jeram-jeram sepanjang 6 hingga 7 km, memberikan mereka pengalaman mendebarkan di tengah keindahan alam yang menakjubkan.

Pada pukul 12:30 tengah hari, setelah mengarungi sungai dan merasakan debaran, pelancong akan menikmati makan tengah hari yang lazat. Sesi ini juga memberikan waktu untuk bersantai dan berbagi cerita dengan sesama pengembara. Setelah itu, pada pukul 1:30 petang, perjalanan kembali ke hotel dimulai, mengakhiri hari pengembaraan yang penuh semangat dan ceria di Sungai Kiulu.

 • 9:00 pagi: Berkumpul di lobi hotel, Bertolak ke Sungai Kiulu (1:30-jam)
 • 10:30 pagi: Tiba, bersiap sedia, taklimat keselamatan dan menandatangani borang liabiliti
 • 11:00 pagi: Pengembaraan rafting (6 hingga 7 km)
 • 12:30 tengahari: Makan tengah hari
 • 1:30 petang: Balik ke hotel

Pelan Makanan: Makan Tengah Hari

Termasuk:

 • Ambil dan hantar ke hotel
 • Bayaran masuk jika berkenaan
 • Set Makan tengah hari
 • Peralatan Rafting

Tidak Termasuk:

 • Untuk menjemput di luar Bandar (Kawasan Kinaru atau yang lain), caj tambahan
 • Travel insurance (Sangat digalakkan)
 • Lain lain perbelanjaan yang tidak tertera dalam sesi “Termasuk”

Perkara Penting:

 • Jadual perjalanan dan isi kandungan pakej mungkin akan ditukar pada saat terakhir bergantung kepada keadaan cuaca dan faktor lain.
 • Aktiviti yang disediakan (jika termasuk) dalam pakej adalah percuma, tidak ada pemulangan fi pakej jika aktiviti dibatalkan.
 • Terma dan syarat lain untuk tempahan.
 • Gambar yang tertera dalam laman web holidaygogogo adalah untuk rujukan sahaja, reka bentuk/hiasan/susun atur mungkin akan berbeza benbanding dengan unit sebenar.

 • Syarikat menghormati dan melindungi privasi pengguna, maklumat pengguna dan butiran yang diperoleh hanya digunakan untuk tujuan tempahan lawatan;
 • Sebelum lawatan dimulakan, sila pastikan keadaan fizikal anda sesuai untuk menyertai jadual perjalanan tersebut. Anda harus menilai keadaan kesihatan anda sendiri dengan memberitahu kebenaran kepada agensi pelancongan untuk mengelakkan sebarang keadaan yang tidak diduga. Sila hormati budaya tempatan, agama yang dilarang, mematuhi undang-undang dan peraturan tempatan, dsb;
 • Untuk keselamatan dan harta peribadi, sila elakkan daripada mendedahkan barang berharga dan sejumlah besar wang tunai di kawasan awam;
 • Lawatan yang anda sertai mungkin termasuk item berisiko tinggi (seperti berenang, snorkeling, berakit, mendaki, menyelam, bermain ski, dsb.), sila mengembara mengikut keadaan anda sendiri dan rujuk sepenuhnya pengumuman dan cadangan yang berkaitan daripada jabatan tempatan yang berkaitan, cuaca nasihat ramalan dan institusi profesional lain sebelum mengambil bahagian untuk memastikan keselamatan anda sendiri;
 • Adalah disyorkan agar anda membeli sendiri insurans kemalangan perjalanan dan insurans lain, insurans kemalangan perjalanan jangka pendek dan insurans penyelamat kecemasan yang boleh melindungi nyawa, badan, aset atau kepentingan berkaitan anda dan sebagainya semasa perjalanan;
 • Syarikat berhak untuk mengubah laluan, jadual waktu, jadual perjalanan dan penginapan yang ditempah sekiranya keadaan di luar kawalan kami menyebabkan ia perlu.

Harga:

Harga pakej dikira ikut kepala

Harga Promosi

Validity: 1 Jan – 31 Dec 2024

Harga Pakej kira seorang

Malaysian Market:

Guest Price
Adult 250
Child 200

 

Pertanyaan:

Sila tekan butang whatsapp/email di sebelah kanan untuk pertanyaan

6 Kelebihan booking dengan Holidaygogogo Tours Sdn Bhd!

 • Menawarkan perkhidmatan secara One-to-One bersama pegawai perkhidmatan pelanggan untuk disesuaikan dengan tempahan pra-ketibaan dan cadangan pakej percutian. Pihak kami ingin memastikan pelanggan mendapat maklum balas yang cepat dan memperoleh maklumat terkini walaupun pada hujung minggu atau cuti umum.
 • Merupakan syarikat agensi pelancongan yang berlesen di bawah Kementerian Pelancongan (MOTAC) dan Persatuan Ejen-Ejen Pelancongan dan Pengembaraan Malaysia (MATTA). *Anda boleh menekan pautan MOTAC/MATTA di atas dengan memasukkan nama syarikat kami: Holidaygogogo Tours untuk memerika lesen dan keahlian kami sebagai syarikat pelancongan yang berlesen. Kami bukan scammers/penipu.
 • Berpengalaman lebih 10 tahun dalam industri pelancongan. Kami bersikap serius dan profesional dalam menjalankan perniagaan.
 • Diberikan rating 5-bintang oleh pelanggan kami di Google dan Facebook. Kami membenarkan pelanggan menilai servis kami secara terbuka, hanya agensi pelancongan yang memberikan servis perkhidmatan yang terbaik berani berbuat begitu.
 • Melakukan pemeriksaan tempat secara berkala demi memastikan kualiti servis dan produk dapat dipenuhi mengikut keperluan pelanggan.
 • Segala tempahan akan dilaksanakan dengan prosedur kertas kerja yang lengkap dan disokong oleh dokumen sokongan. Pihak kami tidak akan mengutip apa-apa bayaran tanpa sebarang dokumentasi. Kami akan memastikan semua tempahan telah dilaksanakan sebelum mengutip pembayaran.

Ulasan untuk Holidaygogogo:

Excellent
Based on 624 reviews
MH
MH
2024-07-09
My 3rd times booking for the islands trip. Very prompt replies from Soo. Thanks to Soo and Mr Sim for the great service and arrangement. Appreciate your help. Thank you so much
Hk Gan
Hk Gan
2024-07-07
Good service ! We truly enjoyed our trip in Redang Island. Simon was really helpful and responsive to our questions, land transport arrangement was all good. The driver - Borhan even offered us to leave our big luggage in his van while we were having lunch and walking around KT Chinatown for 2 hours + before travelling back to KT airport, he even brought us to coastal drive ;)
Jan T
Jan T
2024-07-02
介绍国外朋友去玩,都很满意,谢谢服务周到,我们都放心
Raja Jihan
Raja Jihan
2024-06-29
Clean, beautiful and amazing island. The resort is clean and provides the best service. Very friendly staff. Has an amazing view of coral reefs and sea life. An unforgettable vacation. Will definitely come here again in the future.
KT Tee
KT Tee
2024-06-28
不错的旅游选择
Yvonne Lezyl
Yvonne Lezyl
2024-06-28
Loving it 🔥. Arrangement of the trip on time, no delay, during the trip was really good. Your service was excellent, patiently replied to my questions. Besides, there is no regret taking up under your travel agency. Keep up the good service! 👍 Looking forward for more.
10 Republic
10 Republic
2024-06-27
stay in coral view resort, Room - 2 star staff service - 5 star food - 4 star , less choice but nice also.
Geraldine Lau
Geraldine Lau
2024-06-26
Enjoyed our holiday in Kuching lately. The itinerary has been customized to accommodate my elderly mom and we had a great time. Our guide, Duncan, was friendly and very helpful - also flexible to make some minor changes to the arrangements which is more suitable with our timings. Also to Soo, the main contact person - very responsive on any questions.

Read more - Google Review | Facebook Review

Ulasan:

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

HolidayGoGoGo
Average rating:  
 0 reviews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *