(2023 Promo) Pakej Day Tour Klias Wetland Probosics Monkey & Fireflies River Cruise

Sabah Tour KLIAS Wetland River CruiseSabah
29 reviews
  From RM

  CN | ENG


  Promosi atas talian terkini untuk Pakej Lawatan Klias Wetland Probosics Monkey & Fireflies River Cruise, jimat lebih banyak apabila anda menempah dengan Holidaygogogo! Hubungi kami hari ini untuk maklumat lanjut!


  Jadual Perjalanan:


  Hari 1

  Lawatan anda bertolak dari lobi hotel pada pukul 2 petang.

  Seterusnya, bertolak ke luar bandar Kota Klias, yang terletak 120 kilometer arah selatan dari hiruk pikuk dalam ibu kota Kota Kinabalu. Pekan ini berbeza dengan pusat bandar yang sibuk. Lawatan ini akan membawa anda ke pemandangan permukiman dan perkampungan tempatan yang indah, ladang-ladang hijau yang luas dan sekilas melihat kawasan pedesaan Sabah yang tenang. Kota Klias terletak di antara daerah Beaufort dan Kuala Penyu, dan mudah diakses dengan rangkaian jalan raya utama. Sebaik sahaja anda tiba, bersiar-siar sepanjang perjalanan dengan sesi minum teh yang disediakan dengan makanan ringan tempatan, kemudian kita akan pergi untuk kembara pertama anda – pelayaran kapal persiaran.

  Naik atas kapal dan mulailah perjalanan penemuan hidupan liar, mengenduri kembara yang dinantikan. Semasa anda menyusuri hutan bakau di tebing sungai Klias Wetlands Reserve, anda diberi kesempatan untuk melihat pelbagai jenis haiwan liar Sabah. Saksikan pelbagai jenis mamalia yang indah dan jarang seperti monyet ekor panjang, monyet languor perak, monyet proboscis dan burung eksotik seperti helang dan Kingfisher sukar dijumpai. Anda dapat mengetahui perbezaan antara monyet proboscis jantan dan betina dari ukurannya, dan tingkah lakunya yang lebih agresif. Setelah pelayaran berakhir, kembalilah ke jeti untuk makan malam yang lazat untuk mengisi perut anda.

  Selepas makan malam, naik ke kapal sekali lagi dan mulailah menikmati kelipan debu sihir yang indah dan terang memenuhi langit – cahaya semula jadi, iaitu kunang-kunang. Saksika kunang-kunang menari dan menghiasi tebing sungai, dan kagum dengan pemandangan indah ini yang dihasilkan oleh alam semula jadi. Jika semasa cuaca baik, anda juga dapat melihat haiwan pada waktu malam seperti kelawar buah dan musang terbang. Ingatlah membawa ubat nyamuk yang secukupnya dan teropong untuk lawatan yang lebih menghiburkan dan selamat.

  Setelah melihat kunang-kunang, kita akan bertolak kembali ke bandar Kota Kinabalu dan balik ke hotel masing-masing untuk berehat pada waktu malam.

  Lawatan bermula pada pukul 1.30 tengah hari dan berakhir sekitar pukul 9.30 malam.

  Pelan Makanan: Minuman ringan dan makan malam


  Termasuk:

  • Penghantaran 2 hala antara Hotel Kota Kinabalu City sahaja
  • Minuman ringan dan makan malam
  • Perkhidmatan tour guide
  • Bayaran masuk dan bayaran bot

  Tidak Termasuk:

  • Travel insurance (Sangat digalakkan)
  • SST (jika berkenaan)
  • Lain lain perbelanjaan yang tidak tertera dalam sesi "Termasuk"

  Perkara Penting:

  • Jadual perjalanan dan isi kandungan pakej mungkin akan ditukar pada saat terakhir bergantung kepada keadaan cuaca dan faktor lain.
  • Aktiviti yang disediakan (jika termasuk) dalam pakej adalah percuma, tidak ada pemulangan fi pakej jika aktiviti dibatalkan.
  • Terma dan syarat lain untuk tempahan.
  • Gambar yang tertera dalam laman web holidaygogogo adalah untuk rujukan sahaja, reka bentuk/hiasan/susun atur mungkin akan berbeza benbanding dengan unit sebenar.

  • Sharing Basic
  • Minimum 2 perserta untuk lawatan ini.
  • Malaysian sahaja.
  • Kanak-kanak berumur 3 – 11 tahun (ikut tahun lahir) adalah layak untuk kadar kanak-kanak.

  Gambar:

  Gambar yang tertera dalam laman web holidaygogogo adalah untuk rujukan sahaja, reka bentuk/hiasan/susun atur mungkin akan berbeza benbanding dengan unit sebenar.


  Harga:

  Harga dikira mengikut bilangan peserta

  Harga Promosi

  Validity: 1 Jan – 31 Dec 2023

  Harga Pakej kira seorang

  For Malaysian Market:

  Guest RM
  Adult 190
  Child 170

  Whatsapp:

  Sila WhatsApp kami dengan Butang WhatsApp.


  Borang Pertanyaan:


  Pakej Berkaitan:


  Ulasan:

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  HolidayGoGoGo
  Average rating:  
   0 reviews

  By Chris / Bbp_keymaster

  Follow chris
  on May 15, 2020