fbpx

(2020 Promo) Pakej Day Tour Filipino Market Shopping & KK City

25 reviews
  From RM

  中文 | ENG


  Promosi atas talian terkini untuk Pakej Lawatan Filipino Market Shopping & KK City, jimat lebih banyak apabila anda menempah dengan Holidaygogogo! Hubungi kami hari ini untuk maklumat lanjut!


  Jadual Perjalanan:


  Hari 1

  Lawatan harian anada bermula dengan perjumpaan dengan pemandu mesra kami di lobi hotel anda.

  Kemudian, bermula lawatan berpanduan ke bandaraya Kota Kinabalu, yang merupakan ibu kota Sabah – Tanah Di Bawah Angin. Ini termasuk perhentian untuk mengambil gambar yang indah di Masjid Negeri Sabah (juga dikenali sebagai Masjid Terapung), di mana anda berpeluang mengagumi kubah bawang buatan emasnya, yang juga merupakan yang terbesar di Malaysia. Seterusnya, anda akan dibawa ke Kuil Buddha Cina – Kuil Puh Toh Tze yang memuja Dewi Guan Yin atau Dewi Rahmat yang terkenal. Guan Yin merupakan seorang dewi berhati baik bagi komuniti Cina tempatan bahawa Guan Yin akan memberkati dan menyambut semua orang yang mengunjungi kuil tersebut.

  Selepas itu, kita menuju ke Menara Yayasan Sabah, bagunan tertinggi di bandaraya Kota Kinabalu. Secara rasminya dikenali sebagai Menara Tun Mustapha atau Bangunan Yayasan Sabah, ia merupakan sebuah bangunan seni bina pekeliling kaca bertingkat 30 aras yang dibina pada tahun 1977. Ia menjulang di atas bandaraya Kota Kinabalu setinggi 122 meter di latar langit Sabah, dan merupakan salah satu daripada beberapa jenis struktur gantung di dunia. Lawatan anda diteruskan dengan lawatan ke Muzium Negeri Sabah untuk beberapa pengenalan menarik dan pendidikan mengenai budaya, sejarah dan warisan tempatan yang merupakan kebanggaan rakyat tempatan.Terus ke Heritage Village di dalam muzium di mana anda dapat mengalami pelbagai jenis rumah tradisional yang berbeza dengan suku tempatan yang berbeza – Rumah Brunei, Rumah Ranau dan Rumah Panjang Kadazan tradisional.

  Dalam lawatan selanjutnya, anda akan melalu tempat perlindungan burung semula jadi di Kampung Likas dan Likas Wetlands. Di sini anda akan berhenti sebentar di Signal Hill – titik puncak bukit yang memberikan anda pemandangan indah dari pemandangan bandaraya Kota Kinabalu yang indah, kehijauan di sekitarnya dan pulau-pulau tropika yang eksotik. Perhentian anda seterusnya adalah Pasar Filipina, yang menawarkan pelbagai jenis makanan murah seperti kelapa, mi dan makanan lautan; kraftangan dan juga cenderamata seperti meja lipat dan bakul rotan. Luangkan masa anda secukupnya dan pastikan anda membeli makanan laut kering!

  Tempoh lawatan (dianggarkan): 3.5 jam

  Pelan Makanan: Makan Tengah Hari


  Termasuk:

  • Penghantaran 2 hala antara Hotel Kota Kinabalu City
  • Perkhidmatan pemandu tour guide
  • Makan tengah hari

  Tidak Termasuk:

  • Travel insurance (Sangat digalakkan)
  • Lain lain perbelanjaan yang tidak tertera dalam sesi "Termasuk"

  Note Penting:

  • Jadual perjalanan dan isi kandungan pakej mungkin akan ditukar pada saat terakhir bergantung kepada keadaan cuaca dan faktor lain.
  • Aktiviti yang disediakan (jika termasuk) dalam pakej adalah percuma, tidak ada pemulangan fi pakej jika aktiviti dibatalkan.
  • Terma dan syarat lain untuk tempahan.
  • Gambar yang tertera dalam laman web holidaygogogo adalah untuk rujukan sahaja, reka bentuk/hiasan/susun atur mungkin akan berbeza benbanding dengan unit sebenar.

  • Kanak-kanak berumur 3 – 11 tahun (ikut tahun lahir) adalah layak untuk kadar kanak-kanak.
  • Malaysian sahaja.

  Gambar:

  Gambar yang tertera dalam laman web holidaygogogo adalah untuk rujukan sahaja, reka bentuk/hiasan/susun atur mungkin akan berbeza benbanding dengan unit sebenar.


  Harga:

  Harga dikira mengikut bilangan peserta

  Harga Promosi

  Validity: 1 January 2019 – 31 March 2020

  Harga Pakej kira seorang

  For Malaysian Market:

  Guest 2 pax 3 pax 4 pax 5 pax 6 pax 7 pax 8 pax 9 pax 10 pax
  Adult 245 210 200 190 185 180 175 170 165
  Child 190 180 170 165 160 155 150 145

  Pertanyaan:

  Sila tekan butang whatsapp/email di sebelah kanan untuk pertanyaan


  Pakej Berkaitan:


  Ulasan:

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  HolidayGoGoGo
  Average rating:  
   0 reviews

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *